Showbiz, Stiri

Connect-R îşi adoră soţia şi este un mieluşel în faţa ei

O face pe durul, dar numai când nu este lângă Misha

61499035

Connect-R este un familist convins, iar sotia si fiica lui sunt cele mai importante fiinte din lume pentru el. Si totusi, in fata altora incearca sa o faca pe durul, chiar daca nu ii iese mereu. Artistul incearca sa demonstreze altora ca Misha nu ii iese din cuvant, dar lucrurile stau exact pe dos.

Mai exact, blondina l-a transformat pe sotul ei intr-un mielusel, dispus sa faca orice doar sa o faca fericita. Dovada a fost oferita chiar de catre cantaret, in timpul unei emisiuni pe care acesta o jurizeaza la Antena 1. In timpul unei pauze, pe Connect-R l-a sunat sotia sa, iar modul in care acesta a raspuns la telefon i-a facut pe cei prezenti sa rada in hohote. Inainte de a raspunde, solistul a facut-o pe durul si a sustinut ca vorbeste cum vrea el cu Misha, dar realitatea s-a dovedit a fi de fapt alta.

‘Da, iubita mea, da. Absolut, iubita mea. Da, sigur. Pa, nevasta’, i-a spus el sotiei sale, putin jenat ca nu i-a iesit incercarea de a demonstra cat e de … barbat in casa.

61499036

Cantaretul a declarat ca in copilarie apropiatii si, mai ales mama sa, ii dadusera diferite porecle. „Mama îmi spunea Scândurică, lemn uscat pentru că eram foarte slab”, a marturisit el.

Mai mult decat atat, se pare ca acest lucru l-a ajutat foarte mult in momentul in care a inceput sa faca dans profesionist. Fiind foarte slab, Connect-R reusea sa execute miscari pe care ceilalti copii nu reuseau sa le faca.