Connect-R, care pana acum se lauda a fi un familist convins, a fost surprins de saptamana trecuta sarutandu-se cu o tanara bruneta. Se pare ca artistul a uitat pentru o seara ca este casatorit si si ca urmeaza sa aiba nunta pe 27 septembrie.

Connect-R--frange-inima-dupa-inima--A-inselat-o-si-pe-fosta-iubita-tot-inainte-de-nunta--Iata-primele-imagini-cu-Misha-dupa-ce-a-aflat-de-tradarea-artistului-

Totusi, se pare ca artistul nu este la prima abatere de acest gen. El si-a inselat si fosta iubita, Diana Georgescu, desi isi planificase nunta cu aceasta. Pentru ca femeia cu care o insela de ceva vreme pe Diana, si anume Misha, a ramas insarcinata, Connect-R a parasit-o si nu s-a mai uitat in urma.

De asemenea, surse apropiate fostei logodnice a lui Connect-R au marturisit ca Diana nu a mai suportat relatiile paralele pe care le avea artistul si ca acesta a fost adevaratul motiv pentru care ei s-au despartit.

“Diana si Relu ar fi trebuit sa se casatoreasca, surpriza, chiar in anul in care si-au spus adio! Ei erau impreuna de patru ani si nimic nu parea sa le umbreasca relatia! Mai mult, de ziua Dianei, Connect-r a dus-o la un restaurant select si a tratat-o ca pe o printesa! I-a dat de inteles ca o iubeste enorm si i-a promis marea cu sarea! Apoi, la doar doua saptamani distanta, a renuntat la ea pentru a ramane cu Misha, cantareata cu care traia de o buna bucata de vreme si era si gravida! De-ale cantaretului…”, a spus un apropiat al Dianei.