Connect-R
Showbiz

Connect-R, despre relația pe care o are în prezent cu Alex Velea: „Am trecut peste tot. Pasul s-a făcut de la sine”

Connect-R este un artist foarte talentat, reușind să rămână relevant în industria muzicală, de când s-a lansat în anii 2000, alături de Alex Velea, cu hit-ul, „Dacă dragostea dispare”. Din păcate, însă, cei doi artiști aveau să o ia fiecare pe drumul său, după ce s-au certat și au decis să rupă orice legătură.

Anul trecut, Connect-r a dezvăluit motivul care stat la baza conflictului cu fostul său coleg de scenă, Alex Velea, și anume, acesta din urmă începuse să aibă mai mult succes, ceea ce a generat tensiuni între cei doi.

Connect-R, despre relația actuală cu Alex Velea

În cadrul unui interviu acordat recent, Connect-R a dezvăluit care este, în prezent, relația sa cu Alex Velea. Acesta susține că fiecare dintre ei a avut nevoie să evolueze separat, iar conflictul pe care l-au avut a fost dat uitării.

„S-a dovedit că orice scenă era neîncăpătoare pentru amândoi. Fiecare acum avem scenele noastre separate. Și Velea e monstru de talent, cu o energie vie. Pot spune cordiale, evident, ne mai salutăm, când ne vedem nu-i nicio ranchiună, am trecut peste tot. Pasul s-a făcut de la sine. Faptul că nu-mi mai amintesc cine a făcut primul pas denotă că orice a fost conflict între noi, mai demult sau spre recent, a încetat probabil a doua sau a treia zi, pentru că ne leagă mult prea multe amintiri, experiențe împreună…Eu zic că-i chiar dragoste ce a fost”, a declarat Connect-r, potrivit viva.ro.

„Niciodată nu va fi despre ceilalți”

În cadrul acesluiași interviu, Connect-r a mărturisit că au existat momente când nu a știut cum să gestioneze neînțelegerile cu anumiți colegi de breaslă, susținând că a învățat câte ceva din fiecare greșeală pe care a făcut-o.

„Conflictele nu au fost cu ceilalți. Niciodată nu va fi despre ceilalți, ci tot timpul vor avea legătură cu tine, și nu într-un mod egoist. Nu e despre ce ți se întâmplă ție din partea celorlalți, ci despre cum reacționezi tu la ce ți se întâmplă ție din partea celorlalți. Tot timpul a fost despre cum ai gestionat tu experiențele din viața ta. Dar până nu faci o bubă, nu-ți dai seama. Trebuie să afli, trebuie să greșești mai întâi”, a mai declarat Connect-r.

blank