Connect-R
Showbiz

Connect-R a renunțat la consumul de droguri când a aflat că va deveni tată: „Pentru mine, faptul că venea un copil era mai tare decât orice cocaină”

În urmă cu ceva timp, Connect-R a vorbit în mod public despre consumul de sustanțe interzise, despre modul în care drogurile i-au afectat viața, dar și despre momentul în care a decis să pună punct acestei dependențe. Recent, artistul a lansat cartea autobiografică în cadrul Bookfest 2023, unde a făcut mai multe dezvăluiri ulitoare din viața personală, dar și profesională. De altfel, cântărețul a vorbit pe larg despre dependența de droguri, mărturisind că venirea pe lume a fiicei lui l-a determinat să-și schimbe radical perspectiva asupra vieții. Iată confesiunile lui Connect-R!

Connect-R și Misha au fost căsătoriți timp de trei ani, însă au divorțat în anul 2018. Cei doi au devenit părinți în anul 2014, atunci când fosta soție a artistului a adus pe lume o fetiță, pe nume Maya. În urmă cu aproximativ un an, când a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a vorbit deschis despre dependența de droguri. Connect-R a recunoscut că timp de patru ani a consumat substanțe interzise zilnic, mai exact în perioada 2009-2014.

Connect-R

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, artistul spunea: „Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiți. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineața’.

Connect-R a renunțat la consumul de droguri când a aflat că va deveni tată

În cartea pe care a lansat-o recent, Connect-R a vorbit deschis despre căsnicia cu Misha, dar și despre perioada în care obișnuia să consume substanțe interzise. Artistul a renunțat la dependența de droguri în momenul când fosta lui soție a rămas însărcinată, susținând că îl curprinseseră multe griji în legătură cu modul în care își va îndeplini rolul de tată.

„Ca să fiu clar, nu soția mea m-a determinat să mă las de droguri, ci fetița care urma să se nască. Conștiința mi-a spus: Gata, vine copilul. Stop. Fata mea se numește Maya. Mihaela i-a ales numele, dar îmi place foarte mult. Maya, în cultură hindusă, înseamnă iluzie, exact în ceea ce eu trăiam. În cultura rusă, Maya înseamnă început de viață nouă, început de primăvară.

Ca să te lași de droguri, îți trebuie conștientizare. Atât. Nu mai spun că îți fac rău, îți fac viață un iad, dar și mai important, eu cred că viața se împarte în înainte și după copil. Nu mai suntem doar noi.

Mă gândeam: Dacă am să-l țin în brațe și am să-l scap, fiind drogat?. Și am zis: Stop!. Nu e greu să te lași. De nici un viciu! Dacă umpli viața cu altceva, nu e greu să te lași. Pentru mine, faptul că venea un copi, un suflet nou, creat de mine, era mai tare decât orice cocaină.

Nu-mi mai stătea gândul la cocaină. Sub nici o formă. Așteptarea nașterii copilului m-a întărit și m-a făcut să nu mă mai chinui. Mulțumesc!’, a scris artistul în cartea sa.

Cum l-a afectat pe Connect-R consumul de droguri

Artistil recunoaște că perioada în care a consumat droguri a fost echivalentă cu autodistrugerea sa. După patru ani în care a fost dependent de substanțe intezise, artistul se confrunta cu anxietate și depresie, iar apariția Mihaelei în viața lui l-a determinat să pună capăt adicțiilor.

„Am început să consum droguri, timp de patru ani, din 2009. Începusem să dau de bani, cocaină, femei… Astea erau la ordinea zilei. Practic, începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri.

Slavă Domnului că m-am oprit la timp! Apartenența la grupul select al celor care fac bani din muzică mi-a transmis: Haide, fă-o și tu! . Consumul de droguri a dus la degradarea mea. Nu mai eram foarte atent…În 2012 când am scos Vara nu dorm, m-am simțit iarăși important. Iar felul meu de arata că mă simt important, în acel an, era cam așa: Hai, cocaina pe masă!

Consumăm cele mai scumpe droguri. Sănătatea începea să-mi fie afectată, apăruseră depresiile, anxietățile… Cum mi-am revemit? Am cunoscut-o pe Mihaela, Misha, fosta mea soție. Când am cunoscut-o, mă drogăm… Când Mihaela a rămas însărcinată, se pregătea să nască, am renunțat la absolut tot. Am pus stop, pur și simplu, drogurilor și femeilor’, a spus Connect-R.

Sursa foto: Facebook

blank