Politic, Stiri

Congresul PSD, pe 12 septembrie: 30.000 de participanţi, prin sistemul de videoconferinţă

Congresul PSD se va reuni, vineri după-amiază, la manifestare urmând să ia parte, în premieră, 30.000 de participanţi, prin sistemul de videoconferinţă, a precizat, luni, senatorul PSD Gabriela Firea.

vineri_incepe_congresul_psd_care_sunt_mizele_reuniunii_92376_1_36585500

”Vineri, pe 12 septembrie, vor avea loc, după-amiaza, la ora 16.00, toate conferinţele judeţene în cele 42 de organizaţii ale PSD din ţară. Imediat după ele, va începe Congresul, la care vor participa pe sistemul de videoconferinţă, toate cele 42 de organizaţii, aproximativ 30.000 de participanţi validaţi de conferinţele judeţene. Va fi o noutate, PSD e un partid mare”, a spus Firea, potrivit mediafax.ro.

Întrebată dacă e posibil ca Congresul să se reunească la Alba Iulia, Firea a precizat: ”Mi-aş dori să aibă loc la Alba Iulia”.

Liderii PSD reuniţi, în 22 august, la Tulcea, au stabilit să convoace Congresul de validare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale în 12 septembrie, în Transilvania, urmând ca lansarea candidaturii să aibă loc în 20 septembrie, au precizat atunci pentru MEDIAFAX surse participante la întâlnire.