Monden, Stiri

Confirmat. Cristea si Budi sunt impreuna

Confirmat. Cristea si Budi sunt impreuna

 

blankZvonurile din presa potrivit carora, Cristea a inselat-o pe Dragusanca cu Tania Budi sunt adevar gol-golut. Nu doar isi petrec noptile impreuna in casa Taniei, ci s-au afisat in public. Au mers la brat la nunta Deliei Matache.

 

Ca si cum nimic nu s-a intamplat, ca si cum Bianca Dragusanu nu ar fi existat vreodata in viata si sufletul fotbalistului , asa au parut de apropiati Tania Budi  si Cristea la evenimentul important de duminica, si anume nunta Deliei Matache. Au ras , au petrecut si s-au simtit bine, ca in familie de altfel daca se considera si declaratiile vecinilor lui Budi, cum ca fotbalistul romantic are chei de la apartamentul blondei, ii aduce flori si ii face cumparaturile.

 

Cristea marcheaza doua dintre femeile lui Bote

 

Dupa Bianca Dragusanu, fosta iubita si inca preferata lui Catalin Botezatu,Tania Budi se inscrie si ea in categoria ”fostele lui Bote”. Adrian Cristea marcheaza astfel si in viata personala, femei de renume, sexi si manierate numa’ bune de facut casa cu ele.

 

Tania Budi recunoaste si dezvaluie cum a cucerit-o fotbalistul

 

“Lucrurile sunt simple, doi oameni cand se vad si cand au o cumunicare, totul decurge de la sine. Ideea este ca noi am inceput să ne vedem, dar am evitat sa iesim. Nu ar fi stiut nimeni ca noi ne vedem daca nu era vecinul meu.Nu era in interesul nostru sa se afle. Eu ma vad cu Adi de ceva vreme si noua ne placea sa nu stie lumea. Ne vedem dupa antrenamente si petrecem destul de multe ore impreuna. Stam pe terasa, bem sampanie si ne spunem multe secrete”, a recunoscut Tania Budi, luni, intr-o emisiune la Acasa TV.

 Dupa cele dezvaluite, Bianca Dragusanu, no comment.

 

 

 

 

blank