Featured, Life

Confesiunile unei prostituate prin patul căreia au trecut 10.000 de bărbaţi

O damă de companie şi-a publicat autobiografia, în care povesteşte faptul că s-a culcat cu peste 10.000 de bărbaţi.

Gwyneth Montenegro este o fostă damă de companie care a dezvăluit secretele acestei ocupaţii într-o carte autobiografică. Femeia în vârstă de 36 de ani povesteşte că s-a culcat cu peste 10.000 de bărbaţi, a fost dependentă de alcool şi droguri şi a cheltuit o avere pe maşini şi haine scumpe.

Australianca a început ca dansatoare la bară, la vârsta de 19 ani. Doi ani mai târziu, a devenit damă de companie, cu un tarif între 500 şi 1000 de dolari pe oră.

“Am văzut un anunţ în care angajau dansatoare la bară. Eram foarte naivă. M-am îmbătat şi am câştigat peste 1000 de dolari într-o singură noapte. Mi s-a părut extraordinar şi m-am gândit că o să mă îmbogăţesc”, spune Gwyneth.

Femeia povesteşte că majoritatea clienţilor ei erau oameni de afaceri bogaţi, avocaţi, politicieni şi artişti.

“Când am devenit damă de companie, am cunoscut mulţi oameni influenţi şi bogaţi. Atunci am avut prima experienţă cu cocaina. Aveam doar 20 de ani. Am sfârşit prin a fi depedentă de droguri. Cocaina şi şampania franţuzească erau viaţa mea”, spune Gwyneth.

În urma unui accident de maşină în care aproape şi-a pierdut viaţa, australianca a decis să renunţe la această meserie. La 29 de ani, a făcut şcoala de aviaţie, însă problemele de sănătate nu au lăsat-o să îşi ia licenţa. De aceea, s-a reîntors la a fi damă de companie.

La 33 de ani, a renunţat definitiv, după ce a cunoscut un om de afaceri alături de care a pus bazele unei companii.

În tot acest timp, părinţii ei au ştiut că fiica lor este fotomodel. Cartea ei, “10.000 Men and Counting”, este best-seller în Australia.