Monden, Stiri

Conditii dure puse de Laura Cosoi pentru impacarea cu Smiley!

Conditii dure puse de Laura Cosoi pentru impacarea cu Smiley!

blankDe doua luni, Laura ( 30 de ani) si Smiley (29 de ani) nu mai formeaza un cuplu. Acest lucru nu conteaza pentru artist care o bombardeaza pe Laura cu zeci de telefoane si de mesaje in speranta ca se vor impaca.

Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste vreme de cinci ani pana la inceputul lunii iunie. Cu toate astea apropiatii artistului spun ca el nu se poate impaca cu ideea ca Laura nu mai este in viata lui.

Smiley o suna tot mai des pe Laura dar aceasta refuza sa ii raspunda la telefon. Cantaretul a decis sa ii scrie mesaje de dragoste care mai de care romantice. Prietenii apropiati si parinti acestuia sar in ajutorul lui si ii spun Laurei sa se impace cu el.

Zilele trecute Laura a fost la un salon de infrumusetare din Mall Vitan, ea este foarte ingandurata pe semne ca primeste mesaje de la Smiley. Daca dragostea va invinge si daca cei doi se vor impaca.

,,Se pare ca Laura ar fi dispusa sa se impace cu Smiley doar daca relatia lor ar fi urmata sa fie oficializata printr-o casatorie! Ne impacam doar daca ma iei de nevasta!” spun surse din anturajul celor doi.

Artistul nu se gandeste inca la insuratoare considerand ca este prea tanar pentru a face acest pas.

 

Alexandra Pascu.

Sursa:Libertatea.ro

blank