Necenzurat, Stiri

Condimentează-ţi relaţia cu noi poziţii sexuale

Kama-sutra îţi arată cum să preiei controlul în pat?!

control

Toate cuplurile stiu ca dragostea fara sex e imposibila. O relatie de lunga durata poate intra in liniile monotoniei, asa ca ar fi cazul sa o condimentati putin cu cateva trucuri din vestitul cod kama-sutra care cu siguranta va va imbunatati viata de cuplu.

Aceste tehnici sunt folosite de foarte multi ani, chiar de catre predecesorii nostri. Iata cum poti sa preiei controlul in pat!

Pozitia Fetis – In aceasta pozitie, trebuie sa te asezi cu spatele la el. Stai tu deasupra. Poti controla miscarea de du-te vino cu ajutorul genunchilor si-i poti stimula partile lui intime sau clitorisul pentru mai multa placere. Si el poate sa-ti admire in voie spatele si posteriorul si te poate mangaia pe solduri, iar tu poti alterna modul in care te penetreaza, lasandu-te pe spate sau aplecandu-te in fata. El va iubi aceasta pozitie, deoarece barbatii adora penetrarea pe la spate.

control pat

Pozitia Incolacirea – El trebuie sa stea culcat pe spate si tu sa fii asezata lateral, inconjurandu-i piciorul indoit cu coapsele tale. Vei folosi genunchiul lui ca punct de sprijin in timp ce te misti cand in jos, cand in sus.

Orgasmul va fi cu atat mai mai intens cu cat pozitia va va permite ca pielea lui sa fie in contact direct cu clitorisul tau. Incearca sa-l vrajesti, contractandu-ti muschii vaginali in timpul penetrarii.

Pozitia de inversie erotica – Aceasta pozitie este cea mai indicata pentru ca partenerul tau sa aiba un orgasm intens. El va trebui sa stea culcat cu capul in afara patului, pe spate. Tu va trebuie sa te urci pe el si sa-l vrajesti intai cu miscari lente, apoi din ce ce in mai accelerate, impingandu-i corpul cat mai spre in afara patului. Tot sangele i se va duce in creier si va avea un orgasm de proportii enorme.

Pozitia Lovechair – El trebuie sa se aseze pe un scaun sau un fotoliu , iar tu poti sta fie cu fata, fie cu spatele la el, in poala lui. Tu vei face miscarea, folosindu-ti picioarele pentru a o coordona. Pe de alta parte, iubitul tau va fi in al noulea cer privindu-ti goliciunea copului si putand sa te mangaie oricat vrea.

Pozitia Broscuta – Pentru aceasta pozitie, tu trebuie sa stai deasupra lui sprijinindu-te intr-un picior astfel incat sa poti cobori si urca dupa cum vrei. El va sta intins pe spate. Nu uita ca pentru a face aceasta pozitie cat mai mult timp, trebuie sa ai o conditie fizica de invidiat. Oricum, privelistea pe care i-o vei oferi va fi una pe care iubitul tau nu o va uita usor.

blank