Showbiz, Stiri

Concurentul de la „Vocea României”, Aurel Niamţu, nu-l poate ierta pe cel care l-a criticat în concurs

„Horia Brenciu nu ştie să cânte româneşte! Nu dau doi bani pe el!”

media_138599568236370200

Un concurent de la „Vocea Romaniei” a fost scos din pepeni de simpaticul Horia Brenciu! Celebrul cantaret a criticat in editia de duminica prestatia lui Aurel Niamtu, lucru care l-a deranjat atat de tare pe concurent incat acesta i-a declarat razboi total lui Brenciu!

Cantaretul Aurel Niamtu, in varsta de 64 de ani, a fost foarte deranjat de criticile pe care i le-a adus Horia Brenciu in cadrul concursului. Acesta ii reprosase ca s-a cantonat intr-un anume gen muzical, sugerandu-i si lui, dar si antrenoarei sale, Loredana, ca in cazul in care Niamtu ar fi ramas in concurs sa aiba curajul si sa abordeze si alte stiluri musicale. Ei bine, de aici un intreg scandal!

Concurentul nu s-a sfiit sa-i spuna in fata lui Brenciu, chiar in timpul emisiunii, ce gandeste despre el, iar ieri a continuat tirul declaratiilor.

media_138599571124215600

“La Vocea Romaniei, in special, si la Pro TV, in general, m-am simtit extraordinar de bine, sunt o echipa de adevarati profesionisti. La fel e si Loredana! E o femeie si o artista extraordinara! Brenciu insa m-a criticat nepotrivit inca de la prima editie. El a comentat stilul meu de cantat romaneste, insa el habar nu are sa cante in romaneste. L-am ascutat si mi s-a facut rau. El canta doar in engleza, ceea ce este mult mai usor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca si artist”, a spus ieri, extrem de suparat, Aurel Niamtu.

Desi i-a luat apararea in fata lui Horia Brenciu, Loredana l-a eliminat in cele din urma duminica seara pe Aurel Niamtu din concursul “Vocea Romaniei”.

 

 

blank