Showbiz, Stiri

Concurentul agresat de la Masterchef, Georgeo Andre, reclama ProTv-ul la CNA

Georgeo Andrei, concurentul care sustine ca a fost agresat de chef Florin Dumitrescu de la Mastechef, reclama intregul trust Mediagroup la CNA

 

Georgeo AndreiConcurentul care a plecat singur, din propie vointa si nesilit de nimeni, din emisiunea Masterchef de pe Protv, ameninta razbunare. Sustine ca a fost agresat de catre chef Florin Dumitrescu, membru al juriului din emisiune. motiv pentru cae nu a putut sa suporte ca un barbat si a ales sa paraseasca show-ul. Pe langa acest lucru, Georgeo a cerut ProTv-ului sa nu emita imagini din show cu el, ba chiar de doua ori a solicitat acest lucru, motiv pentru care a depus o reclamatie la CNA.

 

Din pacate nici CNA-ul nu se poate implica foarte mult pentru ca nu cunosc latura contractuala dintre trustul Mediagroup si Georgeo Andrei.

 

“Va informez ca am participat in calitate de concurent la emisiunea MasterChef – Pro TV. Intrucat contractul intre parti a fost reziliat din motivul agresiunii subite pe data de 1 martie 2013, in urma careia s-a inceput o ancheta de cercetare penala, deci a nerespectarii contractului din partea Producatorului, am notificat de doua ori postul Pro TV si producatorul sa nu difuzeze imagini cu subsemnatul intrucat nu detin drepturi de autor asupra imaginii mele. Aceasta decizie a mea nu a fost respectata si in continuare nu este respectata de Pro TV continuand difuzarea emisiunii cu imagini in care subsemnatul este concurent in emisiune. De asemenea, am cerut sa mi se transmita filmarea agresiunii facute, cu cele doua camere prezente in acel moment si nu am primit niciun raspuns. […] Va solicit sa incetati folosirea, distribuirea, transmiterea, prin orice mijloace, a materialelor audio-video filmate, inregistrate, fotografiate etc in cadrul si in legatura cu participarea subsemnatului la Emisiune, materiale in care este surprinsa imaginea, vocea, orice referire etc in legatura cu persoana subsemnatului. In cazul in care nu veți da curs solicitarilor formulate de subsemnatul si veti continua difuzarea acestor materiale, astfel cum s-a intamplat si in cursul emisiunii din data de 26 martie 2013, voi fi nevoit sa ma adresez instanței de judecata, urmand a solicita stoparea acestor difuzari, precum si daune.”, a precizat si solicitat Georgeo Andrei.