A cântat în faţa a 10.000 de persoane!

 conchita8

 Dupa o saptamana in care a colindat mai multe tari din Europa si a luat parte la mai multe show-uri de televiziune, Conchita s-a intors la Vienna weekendul trecut, acolo unde a fost primita ca o regina. Castigatoarea Eurovisionului a cantat in fata a 10.000 de oameni prezenti in fata Guvernului din Viena si a fost sustinuta la eveniment chiar de Cancelarul Austriei, care este si seful Guvernului.

conchita-austria

“Regina s-a intors acasa”, au scandat cei 10.000 de austrieci adunati in fata Cancelariei din Viena in momentul in care Conchita Wurst s-a urcat pe scena pentru a sustine un recital, duminica dupa-amiaza. La o saptamana dupa ce a castigat Eurovisionul, Conchita s-a intors acasa unde a fost primita cu bratele deschise de peste 10.000 de fani si a urcat pe scena pentru a canta piesa “Rise like a Phoenix”, care i-a adus acesteia 290 de puncte in finala concursului Eurovision.’

conchita-austria2
Conchita alaturi de Cancelarul Austriei Werner Feymann (stanga) si de Ministrul Artelor si al Culturii Josef Ostermayer

Wurst a fost laudata de Cancelarul Faymann, care este si seful Guvernului care a declarat: “Victoria Conchitei este o victorie a tolerantei, dragostei si a bucuriei de a trai”. In saptamana care a trecut, Conchita a primit incurajari si din partea lui Elton John dar si din partea lui Cher.

 

Citeste si...
Incredibil! E reală sau este prelucrată în Photoshop?!