Paul Surugiu
Showbiz

Concert Extraordinar Pop Simfonic Paul Surugiu-Fuego de 1 decembrie, la TVR2

Spectacol-eveniment de Ziua Naţională a României! De la ora 13:30, urmăriți, în exclusivitate, Concertul Extraordinar Pop Simfonic susţinut de Paul Surugiu – Fuego pe 15 mai 2022, la Sala Palatului din Bucureşti.

Artistul Paul Surugiu – Fuego este acompaniat de Orchestra Metropolitană București și de Corul Accoustic, ansambluri dirijate de maestrul Daniel Jinga.
Paul Surugiu
Veți avea ocazia să ascultaţi melodii de colecţie, ​ în variantă simfonică şi duete inedite cu orchestrații spectaculoase. Invitați speciali sunt soprana Elena Moșuc, Gheorghe Turda​ si compozitorii Eugen Doga şi Jolt Kerestely.
2
”Dragilor, să faci show-uri la Sala Palatului nu e ușor și nici la îndemâna oricui! Sunt investiții majore, e complicat de gândit o producție la nivel înalt și de scos cumva din zona de confort! Pe 1 decembrie, la TVR 2, veți putea urmări spectacolul meu pop simfonic de la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană București și de Corul Accoustic! Îmi vor fi aproape patru invitați de colecţie – Eugen Doga, Jolt Kerestely, Elena Moşuc și Gheorghe Turda! Garantez un regal, cu multe momente de referință, emoționante, cu un public special și cu piesele mele, reinterpretate într-o manieră aparte! Așadar, 1 decembrie, ora 13.30!” (Paul Surugiu-Fuego)
Paul Surugiu
Program de difuzare:

TVR2 – 1 DECEMBRIE 2022, ORA 13:30, RELUARE 1 DECEMBRIE 2022, ORA 23:35

TVR INTERNAŢIONAL – 04 DECEMBRIE 2022, ORA 20:55

TVR MOLDOVA – 09 DECEMBRIE 2022, ORA 21:00.

blank
blank