Fuego
Showbiz

CONCERT EXTRAORDINAR ANIVERSAR ”FUEGO – 30”, LA TVR2!

Muzicieni îndrăgiţi, şlagăre de neuitat, efecte speciale, momente unice, emoţii, umor şi bucurie. Toate, în cel mai recent spectacol grandios susţinut de Paul Surugiu – Fuego şi de invitaţii săi la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia celebrării celor 30 de ani de activitate artistică. Îl urmăriți duminică, 24 martie, de la ora 15:00, la TVR 2.

PAUL SURUGIU – FUEGO

Artist de succes, cu mare priză la public și o carieră de peste 25 de ani, actor, pictor și devotat om de scenă, promotor al artei de calitate și …

Show-ul „30”, care a avut loc pe 30 noiembrie 2023, este un concept unic în care Paul Surugiu-Fuego este acompaniat de Angry Band Orchestra, 20 de instrumentişti din Republica Moldova, de două trupe de balet şi de şlagărele sale inconfundabile.

Fuego

Este o poveste plină de culoare, de voie bună şi de readuceri aminte.

Fuego

Fuego a avut şapte invitate de seamă pe care veţi avea ocazia să le revedeţi şi să le reascultaţi în cele mai inedite duete.

Mirabela Dauer ne încântă cu refrenele ei şi cu un duet nou alături de Paul Surugiu – Fuego.

Fuego
Ne întoarcem la Anii de Liceu împreună cu Stela Enache, iar cu Alina Sorescu şi picii ei cântăm despre minunata lume a copilăriei.

4

Îi aducem un omagiu regretatului actor Ion Dichiseanu, graţie fiicei acestuia, Ioana Dichiseanu.

5
Nico şi Theo Rose vin cu energie, veselie şi piese noi.

7 blank

Câştigătoare, în anul 2019, a prestigioasei distincţii internaţionale „Oscar della Lirica”, soprana Elena Moşuc este prezentă în concert cu un moment plin de sensibilitate.

9 blank blank

Aşadar, 30 de ani excepţionali dedicaţi artei muzicale comprimaţi în trei ore de muzică live, energie pozitivă, romantism, emoţie, diversitate şi intuiţie artistică, marca Paul Surugiu – Fuego!

Aşadar, 30 de ani excepţionali dedicaţi artei muzicale comprimaţi în trei ore de muzică live, energie pozitivă, romantism, emoţie, diversitate şi intuiţie artistică, marca Paul Surugiu – Fuego

Citește și  Cristi Borcea și Valentina Pelinel, probleme în paradis? „A fost greu. Cea mai de preț e libertatea”

***

Program de difuzare:

TVR 2 – DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024 – ORA 15:00

VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 21:40

TVR INTERNAŢIONAL – SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024, ORA 22:45 (ORA ROMÂNIEI)

TVR MOLDOVA – SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024, ORA 22:50

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii ”Drag de România mea!”sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

blank