Fuego
Showbiz

CONCERT DE SENZAȚIE PAUL SURUGIU-FUEGO LA CHIȘINĂU, LA TVR 2

Duminică, 9 iunie, veți putea urmări, la TVR 2, timp de trei ore, un concert de zile mari, un show excepțional, în aer liber, cu o atmosferă pe cinste. Este vorba despre spectacolul lui Fuego”Mi-a fost dor de voi!”, care a avut loc pe data de 11 iunie 2023, la Teatrul Verde din Chișinău, cu public numeros, de peste 4000 de oameni.

Atmosfera va fi incendiară, vor fi surprize și desigur, invitați speciali, alături de care FUEGO va cânta în duet. Este vorba despre renumita Nelly Ciobanu, care a făcut mare show la Eurovision în 2009, trupa AKORD, compozitorul multor șlagăre, Yan Raiburg, senzația Gabriel Nebunu, eleganta Anișoara Puica, autentica Maria Stoianov, care va aduce un strop de folclor, împreună cu Ansamblul ”Buciumul” și desigur, din România, minunata Paula Seling. Artiștii vor fi acompaniați de Angry Band Orchestra și de dansatorii DA Production. Veți asculta piese mai noi, dar și mai vechi din repertoriul său, duete, dar și premiere, precum și reinterpretări și momente pline de emoție și candoare, de romantism și chiar de umor. Va fi un show pe cinste, în aer liber, care arată din nou inteligența artistică a artistului și dragostea necondiționată pe care publicul de pe ambele maluri de Prut!

Fuego

Producția este una de amploare, cu multă lume angrenată, ecrane, lumini, sunet profesional, cu filmări de dronă și o stare care nu vă va lăsa să stați pe scaune, mai ales că Paul Surugiu este tare iubit peste Prut, fiind ”Artist al Poporului” Republicii Moldova, prin decret prezidențial, primind acest titlu în anul 2012. În cadrul concertul Fuego a primit și distinctia de MERIT DE ONOARE, din partea Primăriei Chișinău.

” Am avut mari emoții, am cântat în fața a peste 4000 de persoane, care au venit să mă vadă deși toată ziua respectivă plouase torențial. Am crezut chiar că vom amâna la un moment dat, dar s-a dovedit că ne-am înșelat și astfel am putut oferi un spectacol de zile mari, cu o super orchestră, piese pe măsură, din acești ani ai mei de carieră, 30 la număr, dar și duete cu cei șapte invitați de seamă, prieteni dragi, care au acceptat invitația mea și care vor face mare show alături de mine. În cele aproape trei ore veți avea parte de multe surprize și momente pe măsură, dar nu vă divulg prea multe și vă las să ne urmăriți. (Paul Surugiu Fuego)

De asemenea, sezonul 12 al emisiunii ”Drag de România mea!” a ajuns la final, dar pe tot parcursul verii, duminica, de la 15.00, veți putea vedea reluările acestui sezon, gale de tip confruntare, pline de farmec, iar din toamnă, la final de septembrie, va începe sezonul 13! Iată ce mărturisește Fuego

Fuego

”Am ajuns și la finalul sezonul cu numărul 12, unul în care am schimbat formatul și iată că bine am făcut, pentru că voi ne-ați urmărit și am avut audiențe foarte bune. Nu suntem perfecți, dar încercăm să oferim divertisment de calitate, informații, muzică bună, toate ambalate decent, cu bun simț, într-un program relaxat și variat, demn de Televiziunea Natională. Multumesc tuturor celor care muncesc pe branci la aceasta emisiune, intregii echipe TVR, care pune suflet, iar asta se vede, de la cameramani, sunetisti, editori de imagine, de montaj, ingineri de lumini, de sunet, masinisti, costumiere, toata lumea.

Multumesc lui Dan Manoliu pentru platoul superb și pentru viziunea sa! Multumesc producatorului TVR, Codruta Prunariu, jurnalistelor Adina Toderașcu si Andreea Baciu, dar și scenaristului și realizatorului emisiunii, poetul Narcis Avadanei, omul din spatele a tot ce vedeți! Ne veți vedea toata vara, duminica, de la ora 15.00, la TVR 2. Eu, Paul Surugiu Fuego, continui să vă iubesc ….”

blank