Showbiz, Stiri

Concedieri in masa la Kanal D. Teo Trandafir, amenintata ca va fi scosa din grila!

Piata media se zgduie din temelii. Dupa ce Antena 1 a scos din grila mai multe productii TV inainte de termen, Kanal D ii urmeaza exemplul.

Concedieri-in-masa-la-Kanal-D--Teo-Trandafir--amenintata-ca-va-fi-scosa-din-grila-

Potrivit presei mondene, lucrurile la Kanal D sunt si mai grave. Au avut loc deja concedieri in masa, iar peste 80 de angajati ai televiziunii au ramas someri. Motivul disponibilizarilor au fost scaderea masiva a veniturilor din publicitate, dar si audientele foarte slabe.

Primele persoane care au fost date afara, au fost editorii, operatorii si tehnicienii, dar si vedete precum Liviu Varciu, Mircea Solcanu sau Cristina Siscanu. Cei care au fost concediati nu au primit salarii compensatorii, ci s-au trezit doar cu cardurile de acces blocate, acestia putand doar sa intre pentru a-si ridica bunurile. Teo Trandafir, amenintata cu concedierea

Desi este una dintre cele mai de seama vedete de la Kanal D, Teo Trandafiar ar fi fost si ea amenitata de conducerea televiziunii turcesti cu concediere. Potrivit unor surse din cadrul postului TV, realizatoarei i s-ar fi impus un target de audienta pana la finalul anului.
In cazul in care nu-l va atinge, emisiunea ei nu se va mai regasi in grila pe 2015.