Stiri, Ultima Ora

Compozitorul Adrian Ordean obligat sa renunte la munca in studio

Compozitorul Adrian Ordean obligat sa renunte la munca in studio

 

blankCompozitorul Adrian Ordean a muncit multi ani de zile in studio si tot acolo a pierdut multe nopti, munca care ia adus stres si implicit un numar mare de tigari fumate pe zi. Toate acestea l-au trimis pe unul dintre cei mai inportanti compozitori din Romania pe patul spital, stand in coma o peroada de timp, apoi pricopsindu-se si cu diabet din cauza stresului.


„Acolo m-am imbolnavit. Din cauza stresului am ajuns sa fac diabet pe sistem nervos si am ajuns in coma, la spital. Mi-am revenit si, desi au trecut cativa ani, inca urmez un tratament medicamentos. Norocul meu ca nu fac insulina. Asa ca am renuntat la munca de compozitie, stau foarte rar in studio, pentru ca trebuie sa am grija de sanatatea mea.”, declara Adrian Ordean pentru Cancan. 


Practic studioul devenise o a doua casa pentru compozitor iar vestea din partea medicilor ca trebuie sa renunte la munca sa asa de brusc, l-au sfasiat. 


„Am fost nevoit sa renunt la cafea si la tigari. Tigarile le-am lasat greu, ca fumam mult, dar n-am avut incotro. Am si un regim alimentar pe care trebuie sa-l urmez, dar m-am obisnuit. Din pacate, dupa ce m-am lasat de tigari m-am cam ingrasat. Eu n-am fost niciodata slab, dar nici ca acum.”, a mai spus Ordean.


blank