Showbiz, Stiri

Competiţia muzicală revine din 28 septembrie

Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu sunt gata să înceapă căutările pentru „Vocea României”

VRDin 28 septembrie, in fiecare sambata seara, ProTV cauta “Vocea Romaniei”. Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu pornesc din nou in cautarea celei mai bune voci din tara, gata sa-i impresioneze si sa le intoarca scaunele. Sute de voci care mai de care mai spectaculoase, artisti care incearca sa urce o noua treapta in cariera, emotii, suspans si surprize cat cuprinde, acestea sunt ingredientele unui show magic.

Cei patru antrenori pornesc cu asteptari mari si strategii bine puse la punct. “In sezonul al treilea vreau sa vad personalitate si mult curaj in abordarea pieselor. De asemenea, as vrea sa vad mai multa dorinta de a castiga pentru ca de multe ori ne trezim in fata unor concurenti care nu au aceasta miza. Ei vor doar sa participe, nu sa si castige. Este foarte important sa iti si doresti victoria. In rest, mi-ar placea sa vad creativitate si cat mai multa bucurie pe scena de la Vocea Romaniei”, a declarat Loredana.

La „Vocea Romaniei” cunosti o multime de oameni noi, iar aceasta imi ofera posibilitatea de a descoperi artisti pe care ii pot produce mai departe daca imi plac. Eu tot timpul imi doresc sa aud inovatii muzicale, sa vad oameni de toate varstele si de toate rasele pe scena de la Vocea Romaniei. Ce sa mai, vreau sa vad tot ce se poate!”, marturiseste si Smiley.

Din 28 septembrie, in fiecare sambata seara de la 20.30, telespectatorii Pro Tv au locuri VIP la cele mai tari concerte ale momentului sustinute pe scena de la „Vocea Romaniei”.

blank