Încep să apară tot mai multe probleme pentru Marea Britanie după ce s-a votat ieşirea din Uniunea Europeană. Multe companii se gândesc serios să plece din Marea Britanie.

Unul dintre cele mai mari magazine de produse cosmetice a anuntat ca va parasi Anglia, dupa BREXIT. Astfel, brandul Lush din UK isi muta cea mai mare parte a productiei in Germania. Mark Constantine, fondatorul si directorul executiv al lantului de magazine Lush, a confirmat faptul ca va pleca din Regat, dupa ce britanicii au decis sa iasa din Uniunea Europeana. Conform Metro, Lush a angajat peste 1400 de persoane in orasul britanic Poole, dar cei mai multi dintre ei nu sunt cetateni britanici.

Citeste si...
Cele mai bătrâne prostituate din Europa

„Toti acesti oameni au descoperit acum ca nu sunt doriti in Poole, pentru ca cei de aici au votat impotriva lor. Noi avem suficient profit, ne putem muta productia in alta tara din Europa si tot vom fi la fel de aglomerati ca la Craciun” a declarat Constantine. „Noi am decis inca de anul trecut sa ne deschidem inca o fabrica in Germania, pentru ca toti erau confuzi cu privire la Brexit. Nimeni nu avea raspunsuri la intrebarile noastre” a mai spus acesta. Productia din Marea Britanie asigura vanzarile de pe jumatate din glob ale produselor Lush, anunţă.