Actualitate, Featured

Comisia Europeana: Statul de drept nu poate fi diluat

Comisia Europeana Statul de drept nu poate fi diluat Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea s-a declarat, marți, dezamăgit de avertismentele lui Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, privind o posibila separare daca partidul lui Calin Popescu Tariceanu accepta amnistia.

Comisia Europeana: Statul de drept nu poate fi diluat

„Eu personal sunt dezamagit de prestatia dlui Guy Verhofstadt, care se pare ca a uitat destul de usor tradarile pe care le-a suferit aici in Romania, in numele statului de drept. In schimb, pot sa va spun parerea celor din ALDE european, pentru ca am participat la anumite discutii pe temele ridicate de dl Verhofstadt, si oamenii astia au inteles problemele justitiei din Romania, anume ca incepand cu mandatul lui Basescu a incetat sa fie obiectiva si s-a implicat alaturi de serviciile secrete in politica, prin netezirea caii unor politicieni, eliminarea altor politicieni. Sunt dezamagit de dl Verhofstadt pentru ca este a nu-stiu-cata oara cand se exprima pe acelasi subiect si nu catadicseste sa prezinte si dovezile care apar zi de zi legate de justitia din Romania, anume inregistrari, santaj, lucruri foarte rave de care domnia sa ca liberal ma asteptam sa vorbeasca”, a declarat vicepreședintele ALDE Andrei Gerea la Antena 3.

Comisia Europeana:

Întrebat ce se va întampla dacă ALDE va fi exclus din familia europeana din care face parte, Gerea a spus: „Ramane de vazut. Unul dintre liderii importanti ALDE ne-a spus ca ne-au batut la usa lideri USR dar nu ne place ca sunt duplicitari”.