Showbiz, Stiri

Combinatozaurul Paul Ipate s-a transformat in “sclavozaur”! Ce-a ajuns sa faca din dragoste pentru Jojo!

Cand dragostea e mare, timpul nu conteaza! Paul Ipate, care a ajuns celebru dupa reclamele de la o companie de telefonie mobila, face orice pentru iubita sa. Chiar sa astepte si aproape 30 de minute in masina.

61578835

Dupa ce s-a vazut intr-un material din Spy in postura de tiranozaur care ii interzice lui Jojo sa dea declaratii despre relatia lor, Paul Ipate (29 de ani) incearca acum sa compenseze, mai ales dupa certurile pe care le-a avut cu Jojo pe aceasta tema.

Acum e soferozaur si sclavozaur. Un baiatozaur de zaharozaur. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste din iunie, iar vietile lor s-au intersectat cand filmau pentru un proiect.

61570490

Atat de mistuitoare este pasiunea lui Ipate pentru celebra blonda, incat e capabil de sacrificii care altadata i s-ar fi parut imposibile. De exemplu, sa o astepte in masina.

A asteptat-o in masina ei

Zilele trecute, el s-a plictisit asteptand-o aproape 30 de minute in masina, timp in care a butonat la greu telefonul din dotare.A parcat masina cat mai aproape de poarta de acces, a dat drumul la caldura, a pus o muzica frumoasa si s-a pus pe asteptat.

Ca sa nu-i vina sa se urce pe pereti, Ipate si-a umplut timpul navigand pe Facebook.