Showbiz

COLUMBEANCA NU VREA HOTI LA PUSCARIE!

Dezvaluiri-neasteptate--Monica-Gabor-si-Irinel-Columbeanu-isi-negociaza-in-secret-impacarea-Monica Columbeanu nu vrea să-l vadă în puşcărie pe Daniel Apostol, cel care i-a furat bijuteriile şi banii. Cum cea mai mare parte din prejudiciu  fost recuperată, ea şi-a trimis avocatul pentru a cere judecătorilor un timp de împăcare cu hoţul. Daniel Apostol este judecat în stare de libertatea. Dar iată cum au stat lucrurile:

Mădălina Apostol a fost prietenă cu Monica Columbeanu. Fratele Mădălinei, Daniel Apostol, a găsit de cuviinţă să o fure pe Monica Columbeanu, care-şi ţinea averea adunată de la Irinel Columbeanu, în seiful casei prietenei sale. A fugit de Irinel, ca să-i ia Apostol! Astfel, Daniel Apostol i-a furat, la începutul anului 2014, bijuterii (de peste 150.000 de euro) şi bani (10.000 de euro) din locul cu pricina. La numai două săptămâni de la furt, poliţiştii au reuşit să dea de urma obiectelor furate. Fratele Mădălinei Apostol le îngropase în localitatea Valea Dragului, din judeţul Giurgiu, sub cuşca unui câine. Nu au găsit însă şi toţi banii!

Irinel Columbeanu declara la acea vreme: “Monica m-a sunat imediat cum a aflat de acel jaf, să mă roage să o ajut să recupereze bijuteriile. I-am zis că vom găsi noi o soluţie. Printre bijuteriile furate se afla şi un Rolex pe care i l-am făcut cadou când a împlinit 21 de ani, ea fiind proprietarul cu numărul 100 în lume. Tot acolo era şi un diamant, pe care i l-am luat Irinei la botez, avea numele ei gravat cu laser”.

Monica şi-a primit bijuteriile înapoi, însă nu şi toţi banii. Ea ar mai fi avut de recuperat vreo 4.000 de euro, chiar şi după ce sora hoţului i-ar fi dat din buzunarul ei 6.000 de euro.

blank