Utilizatorii nu şi-au putut accesa conturile update

 FB probleme

Reţeaua de socializare Facebook a întâmpinat o serie de probleme tehnice, joi, din cauza cărora utilizatorii din lumea întreagă nu au putut să îşi acceseze conturile, informează news.sky.com. Site-ul Facebook şi-a revenit, în urmă cu puţin timp.

Această problemă tehnică a fost raportată în lumea întreagă, începând din Thailanda, Hong Kong, Australia, Japonia şi Olanda.

Defecţiunea s-a produs în jurul orei 08.00 GMT (11.00 ora României), iar site-ul Facebook afişa o bandă albastră sub care apărea scris următorul mesaj: “Sorry, something went wrong” (“Ne pare rău, ceva nu a funcţionat corect”).

Puţin mai jos era afişat textul “We’re working on getting this fixed as soon as we can” (“Încercăm să reparăm această defecţiune cât mai repede posibil”).

Până la ora 08.20 GMT (11.20 ora României), site-ul era în continuare blocat şi afişa mesajul “service unavailable” (“serviciu indisponibil”).

Potrivit Corriere della Sera, reţeaua Facebook nu a putut fi accesată în acest interval de timp nici de pe dispozitivele mobile.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Facebook nu au făcut comentarii privind acest subiect.

“Cont indisponibil temporar. Contul tău este momentan indisponibil din cauza unei probleme a site-ului. Ne aşteptăm ca această problemă să fie rezolvată în scurt timp. Te rugăm să încerci din nou peste câteva minute”, este mesajul care a apărut pe ecranul utilizatorilor de Facebook în momentul încercării conectării.

Pe 27 aprilie 2014, Facebook a mai avut probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale şi paginile de produs puteau fi accesate. Atunci, utilizatori din lumea întreagă au anunţat defecţiunea pe Twitter.

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, are în prezent 1,3 miliarde de utilizatori.