Actualitate, Stiri

Colindă, colindă

Peste 600 de copii l-au colindat pe Moş Crăciun la Obor

qq (2)

Peste 600 de copii din unităţile de învăţământ din sectorul 2 l-au colindat pe primarul Neculai Onţanu şi i-au urat sărbători fericite – miercuri, la sediul Primăriei Sectorului 2.

Copii de la 35 de grădiniţe şi şcoli din sectorul 2 şi-au etalat talentul de cântăreţi şi dansatori, adevăraţi artişti care au meritat aplauze pentru dăruirea şi candoarea cu care au fermecat şi au emoţionat publicul până la lacrimi.

qq (1)

Grupuri de colindători au venit la administraţia publică locală a sectorului 2, cu dorinţa să încânte publicul cu colinde tradiţionale româneşti dar şi cu frumoase ţinute populare şi costume ale personajelor din poveşti.

În aşteptarea Moşului cel darnic, cei mici de la grădiniţe şi şcoli, au cântat colinde şi au făcut urări de iarnă într-un frumos program artistic pe care l-au pregătit de mult timp pentru această întâlnire specială.

qq (3)

Prin programul „Vine Moşul la Obor”, edilul Neculai Onţanu a dorit să aducă deopotrivă bucurie şi daruri preşcolarilor şi elevilor din şcolile sectorului 2, făcându-le o surpriză pe măsură şi oferindu-le cadourile aduse de Moş Crăciun special pentru ei, în semn de apreciere a talentului şi strădaniei lor.

 

blank