Actualitate, Featured

Coldea confirmă discuţia cu Adrian Sârbu. Manda: „A spus că au existat mai multe discuţii”

Florian Coldea, fostul adjunct al SRI, a confirmat joi, în timpul audierilor din Comisia de Control SRI, că a existat întâlnirea relatată de Adrian Sârbu, dar a negat că s-ar fi discutat despre condamnarea lui Dan Voiculescu.

“A spus că au exista mai multe discuţii la care a participat şi domnul Sârbu, dar domnia sa a spus că nu a existat acea afirmaţie, era ceva de genul: “avem soluţii pentru Dan Voiculescu”, a afirmat Claudiu Manda, după audierea lui Florian Coldea.

Patronul MEDIAFAX, Adrian Sârbu, a fost audiat în comisia de Control SRI în data de 1 noiembrie 2017.

Ulterior, Claudiu Manda a declarat că Adrian Sârbu a relatat că a fost martor când fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a spus că are soluţie pentru Dan Voiculescu, înainte să se pronunţe instanţa.

 

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Despre condamnarea lui Voiculescu, în urmă cu câteva luni, Sebastian Ghiţă spunea că aceasta a fost aranjată. Totodată, România TV a prezentat o înregistrare cu fostul preşedinte Traian Băsescu în care acesta vorbea despre mutarea Cameliei Bogdan, cea care a dat sentinţa, în locul magistratului Mustaţă, iar de întreaga situaţie ştia şi adjunctul SRI de la acea vreme, Florian Coldea.