Monden, Stiri

Colaborare soc intre brokerul vedetelor si Tudor Chirila

Colaborare soc intre brokerul vedetelor si Tudor Chirila
blank

Brokerul vedetelor Cristian Sima, este plecat peste mari si tari dar constiinta l-a indemnat sa transmita totusi un mesaj victimelor care au pierdut sume importante de bani. Astazi la ora 1 dimineata investitorii lui Sima au primit un mail din partea acestuia in care isi recunoaste vina si afirma ca a pierdut banii, a mai spus ca vedetele si-au asumat responsabilitatea pentru investitiile riscante si a mai spus ca mai are niste bani pusi deoparte din care ar vrea sa se intretina.
In mijlocul acestui eveniment multi il acuza pe broker ca a innebunit temporar, a facut o afacere riscanta si a pierdut toti banii sau sufera de o boala incurabila. Pe de alta parte cunoscutii mai lucizi ai lui Sima declara ca acesta mereu facea tranzactii riscante si se arunca mereu cu capul inainte, dar vroia sa pastreze o imagine de om responsabil si demn de incredere.

Exista un sustinator aprig a lui Sima care a sarit de la bun inceput in sprijinul lui si anume Tudor Chirila, care a declarat : „Cristian Sima, cel pe care l-am cunoscut eu, era un om extrem de cultivat, serios, un om foarte inteligent, fost matematician, bun cunoscator de macroeconomie si piete internationale. Era un tata de familie, un om plin de umor, cu care se putea sta de vorba ore in sir. […]”.

Conform unor documente oficiale Tudor Chirila impreuna cu alte 5 persoane, inclusiv Cristian Sima, era asociat in cadrul agentiei WBS Imobiliare SRL , cea care a falimentat vedetele. Solistul trupei Vama este un sustinator important al brokerului Sima, si nimeni nu stie motivul unei astfel de prietenii care se revarsa pe blogul personal al artistului : „Pentru mine, aceste vesti sunt dureroase si socante. Nu acesta este Cristian Sima pe care l-am cunoscut si mi-e greu sa accept ca as fi prieten cu un escroc.”. Aceasta prietenia din pacate au facut-o si pe Andreea Raicu sa piarda bani iar Tudor este nemultumit ca a pierdut doar o prietenie din cauza unor bani.

blank