Featured, Politic

Codrin Ștefănescu , se discuta suspendarea lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, că formațiunea social-democrată apreciază că prin refuzul numirii miniștrilor, președintele Klaus Iohannis „face tot ce îi stă în putință să provoace suspendarea sa”. PSD anunță că „nu va sta cu brațele încrucișate”.

„Iohannis refuză numirea miniștrilor la Dezvoltare și Transporturi invocând, în mod fals, îndeplinirea condițiilor de legalitate. Astfel, dl Werner Klaus Iohannis continuă să își bată joc de România și să sfideze mai departe și legile și deciziile Curții Constituționale și să calce în picioare Constituția pentru că această motivare transmisă în cele două scrisori nu este de fapt o motivare, este doar o listă de acuzații, listă care nu este susținută în niciun fel.

Prin urmare, Iohannis face tot ce îi stă în putință să provoace suspendarea sa, tot ceea ce face este în cheie electorală, nu are nicio legătură cu interesul României și al cetățeanului și nu îl interesează că blochează două din cele mai mari ministere.

Lucrurile rămân la fel și atunci PSD anunță că nu va sta cu brațele încrucișate, vom folosi toate mijloacele legale pentru ca Iohannis să respecte Constituția. Ne menținem mai departe ultimele două propuneri pe care le-am făcut, iar Guvernul va da un răspuns conform legii și deciziilor CCR în cel mai scurt timp a declarat Codrin Ștefănescu.

blank