International

Coco Austin face sală în sânii goi

Coco Austin continuă să facă bărbații să saliveze după formele ei apetisante, pe care le expune în toată splendoarea lor chiar și la sală.

Coco Austin face sală în sânii goiDacă nu știați, ultima fiță în rândul vedetelor de carton de peste Ocean este să facă sală topless.

Asta a devenit culmea exhibiționismului, iar când am spus acest cuvânt magic, atunci, în mod sigur, din peisaj nu poate să lipsească nici Coco Austin. Aceasta a postat pe propriul cont de socializare câteva imagini care o prezintă aproape dezbrăcată în timp ce își lucra trupul voluptos la sala de fitness pe care o frecventează. La vederea imaginilor mai mult decât incitante, toți cei care merg la sală au început să se revolte în scris asupra faptului că ei nu au parte de astfel de priveliști la cluburile la care merg și că acest lucru nu este deloc corect. Coco a lămurit la scurt timp problema, spunând că fotografia a fost postată pentru a-și informa fanii că vrea să lanseze o aplicație prin care fiecare doritor va putea să beneficieze de un antrenor personal. R.E

blank