Actualitate, Stiri

Coadă la apă rece, cu zeci de bidoane, la fântânile din sectorul 2

Coadă la apă rece, cu zeci de bidoane, la fântânile din sectorul 2

Coadă la apă rece“Fântâna Armoniei” din zona parcului Obor a fost astăzi, 12 august, luată cu asalt de bucureştenii veniţi cu cărucioare pentru a se aproviziona cu apă, în bidoane aduse special cu ei pentru a fi umplute şi luate acasă.
În încercarea de a face faţă caniculei din ultimele zile, sute de trecători vin zilnic la cele cinci fântâni de mare adâncime cu apă rece, de cea mai bună calitate şi oferită gratis, deschise în urmă cu o lună, de edilul sectorul 2.

Fântânile sunt alimentate cu apă ce provine din pânza freatică de mare adâncime şi care la rândul ei este alimentată din izvoarele de munte.

Apa este verificată lunar de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

Adeseori, încă din cursul nopţii, numeroşi bucureşteni aleg să vină, pe răcoare, la cele cinci fântâni, încărcaţi cu bidoane de diverse dimensiuni pentru aprovizionarea cu apă de calitate.

Primarul Neculai Onţanu a amenajat în sectorul 2 cinci fântâni de mare adâncime în zonele intens circulate de bucureşteni pentru aprovizionarea gratis a acestora cu apă de cea mai bună calitate: Fântâna lui Bucur în Piaţa Obor, Fântâna „Omeniei” în Parcul Motodrom, Fântâna „Sfânta Maria” în Parcul Florilor, Fântâna „Educatorilor” în Parcul Naţional, Fântâna „Armoniei” în Parcul Obor.

 

blank