Actualitate

CNA suspenda emisia posturilor Kanal D, Acasa Tv si Pro Tv

CNA suspenda emisia posturilor Kanal D, Acasa Tv si Pro Tv

 

blankCele trei posturi de divertisment au incasat o adevarata lovitura din partea CNA si anume o intrerupere de emisie timp de 10 minute, pentru simplu fapt ca nu s-a gestionat corespunzator scandului Vadim-Zavoranu.

Oana Zavoranu, Marioara Zavoranu si Cornelui Vadim Tudor au fost protagonistii unui scandal ce s-a tarat pe mai multe canale de televiziune si in mai multe emisiuni tv. Au folosit expresii greu de imaginat si digerat de unii spectatori si s-au balacarit ca la usa cortului.

Drept urmare Consiliul National al Audiovizualului din Romania a luat decizia de a sanctiona canalele care au pus paie pe foc si au incalcat dreptul la demnitatea umana si au dat mana libera limbajului injurios. Cele trei canale :

Kanal D, Acasa Tv si Pro Tv vor avea emisia intrerupta cate 10 minute incepand cu ora 19.00. Deasemenea emisiunilor Acces Direct, Un show pacatos, Happy Hour, Cancan TV si WowBiz, le-au fost aplicate sanctiuni mai ales postului Acasa TV care a incasat o amenda colosala de 10.000 RON.

blank