Showbiz, Stiri

CNA nu a pus botul la plângerea Biancăi Slav, potrivit căreia televiziunile au denigrat-o

Viaţa privată a starletei nu prea interesează pe membri forului audio-vizual

bianca-dragusanu-cna

Bianca Slav a depus plangere la CNA impotriva Antena 1 si Kanal D pentru ca, in cadrul unor emisiuni i-a fost incalcat dreptul la imagine, viata privata, onoare si reputatie. Cererea de sanctionare a posturilor TV nu a indeplinit insa numarul minim necesar de voturi din partea comisiei.

Bianca Slav a dorit sa isi faca dreptate la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), sustinand ca in cadrul unor emisiuni de la Antena 1 si Kanal D i s-a incalcat dreptul la imagine, viata privata, onoare si reputatie.

Mai exact, au fost invitate persoane care sustineau ca sunt prieteni de-ai ei, i-au fost adresate indirect injurii, insulte, calomnii, in special la o ora la care se puteau uita si copiii la televizor.

bianca-victor-slav-divort1

“Mi-au adus injurii si au folosit un limbaj calomnios si jignitor, chiar brutal. Mai exact, au folosit insulte, amenintari, cuvinte si expresii degradante sau umilitoare la adresa mea. De asemenea, au lansat calomnii si ipoteze mincinoase despre viata mea privata, care îmi dauneaza integritatea sociala, imaginea, profesia, viata de familie”, a scris ea in plangerea oficiala.

Roscata a crezut ca isi va face dreptate apeland la CNA, insa, surprinza, amenzile nu au mai fost aplicate intrucat nu s-a indeplinit numarul minim de voturi din partea membrilor.

Prin urmare, Bianca Slav a trimis o noua plangere la CNA, de aceasta data doar vizand Kanal D, in conditiile in care, dupa cum se zvoneste, trebuie sa fie in relatii bune cu Antena 1, atat timp cat spera sa aiba o emisiune la acest post de televiziune.

blank