Showbiz

CNA interzice reclama la cratiti cu Adriana Bahmuteanu

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a interzis reclama cu tigaia Dry Cooker pentru ca dezinformeaza telespectatorii

Adriana BahmuteanuCu toti cunoastem reclama cu tigaia Dry Cooker ( chipurile tigaia de vis a casnicelor ) unde prezentatoare este Adriana Bahmuteanu, mai nou. Aberatii in reclama respectiva sunt destule si au a ajuns sa deranjeze si urechile celor de la CNA. Acestia au interzis reclama tv pe motiv ca ofera informatii false, care nu pot fi probate, dar si greseli de gramatica.

 

„De cand folosesc tigaia Dry Cooker, simt ca am mai multa energie”, „parca as darama muntii cu tigaia Dry Cooker”, „sunt in forma doar cu tigaia Dry Cooker”, „Dry Cooker nu e o tigaie (…) e sanatatea copiilor mei”, sunt unele dintre informatiile eronate oferite consumatorilor.

 

Pe de alta parte, in perioada 30 ianuarie – 21 februarie, cat a fost analizata reclama, s-au descoperit si greseli de gramatica, dar si declaratii false venite din partea Adrianei Bahmuteanu , care incalca prevederile Comitetului Etic al Consiliului Roman pentru Publicitate (RAC). .

blank