Clotilde Armand gafa făcută la Tv
Featured, Politic

Clotilde Armand gafa făcută la Tv, când procurorul Portocala a declarat că este susținută de Servicii

Clotilde Armand, candidat USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a confirmat în cadrul emisiunii „România 9” de la TVR 1, spusele procurorului Mircea Negulescu, zis și Portocală, despre susținerea acesteia de către serviciile secrete.

Clotilde Armand gafa făcută în urmă cu paru ani a readuso din nou în fața telespectatorilor si spune că în urmă cu patru ani a candidat tot la Primăria Sectorului 1 și, după ce a pierdut, a susținut că a fost furată la voturi. În urma plângerilor sale de atunci, instituțiile statului au constatat că afirmațiile ei sunt nefondate.

„Ştiţi că acum patru ani seara eram câştigătoare, a doua zi nu mai eram primar. Nu e de 

În urma declarațiilor, pe pagina de Facebook a Clotildei Armand a apărut întrebarea cu privire la veridicitatea în ceea ce privește numărătoarea voturilor din 2016.

Ce spunea procurorul Portocală ?
Procurorul Mircea Negulescu, într-o „spovedanie” bombă, a declarat că generalul SRI Florian Coldea și doi ofițeri de informații francezi i-au vorbit despre Clotilde Armand.

Un fragment șocant din interviul cu procurorul Mircea Negulescu – Portocală, difuzat de postul tv Realitatea Plus arată ca la sediul Ambasadei Frantei s-a discutat despre Clotilde Armand, declarând că ”spionii discutau între ei despre alţi spioni”.

“La momentul discuţiei pe care a avut-o în sediul Ambasadei Franţei s-a discutat ceva şi despre doamna Clotilde Armand. Ştiu doar că au fost astfel de discuții în sediul ambasadei franceze. Mie nu mi se pare normal ca un şef operativ al SRI să meargă la sediul ambasadei şi să discute despre dosarul Apa Nova, unde era domnul Semenescu, şi să promită ofiţerilor respectivi că nu va fi arestat domnul Semenescu.

Eu ştiu ce putea să spună domnul Semenescu dacă ar fi fost introdus în stare de arest preventiv? Poate putea să facă nişte declaraţii spectaculoase, şi atunci, ca să nu declare omul cine ştie ce, l-au plasat în control judiciar. S-a discutat despre domnul Semenescu, după care s-au purtat discuţii şi în legătură cu doamnă (n.r. – Clotilde Armand)”, a spus acesta, conform EVZ.RO.

Întrebat dacă “discutau spionii între ei despre alţi spioni”, Negulescu a răspuns: „E posibil orice”.

Clotilde Armand a vizitat în 2016 Ambasada Franței la București, în calitate de consilier local în cadrul Primăriei sector 1, ridicând mari semne de întrebare. Aceasta l-a invitat pe primarul în funcție al sectorului, Dan Tudorache, la o cină cu un înalt funcționar al ambasadei pentru a discuta despre afaceri.

Scopul era ca primarul să accepte ca „o companie franceză, cu experiență în domeniu” să se ocupe de ridicarea unui nou spital în partea de nord a Capitalei.

Mai multe amănunte despre acest lucru au fost dezvăluite în emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1 Tv.


blank