Social, Stiri

Clipe terifiante la un priveghi din Vrancea. Martorii sunt ingroziti

Desi alti medici constatasera deja decesul, oamenii prezenti la un priveghi, in judetul Vrancea, au chemat din nou ambulanta, in urma unei intamplari stranii. Moarta si-a pus mainile-n cap, iar toti cei de fata au ramas socati.

61566339

Sevastita Crivat, o femeie de 56 de ani din satul Ciuslea, judetul Vrancea, a decedat luni, medicii eliberand un certificat de deces in acest sens. Joi, insa, verisoara femeii a chemat ambulanta, pentru ca… A inviat mortul.

Mai exact, femeia a fost gasita cu mainile in alta pozitie fata de cum fusese lasata in cosciug.

“Şi-a luat mainile de pe piept şi le-a pus sub ceafa.”, a fost marturia femeii care a chemat ambulanta.

Medicii au mers imediat la fata locului si au cerut sa desfaca sicriul, care fusese deja acoperit cu capacul.

“Cand am ajuns acolo, băteau cuiele la sicriu. Le-am cerut să deschidă capacul să văd ce s-a întamplat. Nu a fost îmbălsămată şi din cauza stării de putrefacţie şi-a modificat poziţia mainilor. E primul caz cand suntem chemaţi la persoane decedate. Luni, după ce a suferit atacul de cord, femeia a fost resuscitată de un echipaj de-al nostru, iar medicul de familie de la Mărăşeşti a constatat decesul”, a declarat medicul care a mers la fata locului, pentru Ziarul de Vrancea.

61566345

În acel moment rudele s-au îngrozit, unii au ţipat, alţii au luat-o la sănătoasa. Momentul de groază este descris de cei care au asistat la scena incedibilă. “A ridicat mâinile, cum erau aici pe piept, până deasupra capului. Oamenii s-au speriat, un verişor de-al meu a fugit, am fugit şi eu când am vazut-o dimineaţă. Mi s-au muiat picioarele că nu am văzut aşa ceva. Am văzut ataţia morţi, mi-am îngropat soţie copil, mamă , tată dar aşa ceva nu am văzut până la varsta asta”, a declarat un martor pentru sursa citata.