Lorena Balaci
Showbiz

Clipe de groază pentru Lorena Balaci. Fiul ei a fost la un pas de moarte: „Sunt încercări prin care trebuie să trecem”

Lorena Balaci, fiica cunoscutului jucător de fotbal Ilie Balaci, a trecut anul trecut prin clipe de groază după ce fiul ei a fost la un pas de moarte. A intrat în comă subit și doar o minune l-a salvat, spune aceasta.

Lorena Balaci s-a rugat în fiecare secundă la Dumnezeu pentru sănătatea fiului său, iar după cinci săptămâni de comă, Hristu și-a revenit complet. Acum, tânărul vrea să facă un film despre experiența prin care a trecut.

„Am avut o încercare foarte mare, anul trecut, cu Hristu. Experiența nu că m-a adus aproape de Dumnezeu, dacă mai trebuia Dumnezeu să îmi arate niște lucruri, mi le-a arătat. A avut Hristu o problemă medicală, au fost cinci săptămâni de comă, era aproape mort, și o revenire miraculoasă”, a povestit Lorena Balaci.

Lorena Balaci este convinsă că doar Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste greutăți
Aceasta spune acum că doar credința și rugăciunea au ajutat-o să treacă peste momentele grele, însă acea experiență nu a făcut-o decât să fie și mai puternică. Ea a mărturisit că de la momentul accidentului nici măcar o clipă nu s-a gândit că fiul ei nu o sa mai fie, așa că a încercat să stea cât mai mult pozitivă.

„Am ieșit de la Floreasca din spital, m-am uitat pe cer și doar atât am avut putere să spun: Doamne, nu mi-l lua! Din acel moment, cu toată ființa mea, cu toate celulele corpului meu, nici măcar o secundă nu mi-a trecut prin cap că aș putea să îl pierd. I-am spus lui Dumnezeu să mi-l lase oricum ar fi, îmi asum tot, scaun cu rotile etc”, a spus fiica lui Ilie Balaci.

Totul a început după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Lorena Balaci a spus că totul a pornit după ce în februarie 2022 fiul ei a fost diagnosticat cu Covid. După un CT și un RMN medicii au putut să vadă mai multe formațiuni pe creierul tânărului, fiind o boală post virală, iar el neavând niciun simptom în corp decât cele specifice Covid.

„Totul a pornit de la covid, luat în râs de unii. A fost diagnosticat cu covid în februarie 2022. Pe 5 mai i s-au declanșat niște abcese cerebrale. Într-o zi, nu a mai putut să se trezească. El stă cu Letizia, cu iubita lui. M-a sunat Letizia, Hristu este obosit. Am chemat salvarea, am plecat la ei”, a mai spus aceasta, potrivit unica.ro.

blank