Deși este în luna de miere alături de proaspătul ei soț, Edward Sanda, Cleopatra este mereu cu gândul la cei dragi de acasă. S-a căsătorit, dar tot puiul mamei rămâne, așa că solista de 18 ani și-a arătat dragostea pentru cea care i-a dat viață.

Rare sunt aparițiile publice ale soției lui Pavel Stratan. Aceasta preferă să stea în umbra celebrei sale familii, căreia îi este alături la orice pas. Așa s-a întâmplat și în cazul celui mai important moment din viața fiicei sale, de la căsătorie.

Cleopatra a pus pe Instagram o imagine care i-a topit pe admiratorii ei. Într-o îmbrățișare strânsă, cântăreața și mama ei arată simplu, dar emoționant ce înseamnă o legătură puternică.

“Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami”, a scris Cleopatra în dreptul pozei înduioșătoare.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat mult așteptate. “Fără cuvinte… Să fie veșnic sănătoasă!”; “La cât ești de educată și cu bun simț, știm cu toții că ai cea mai bună mamă, de pe planetă”; “Emoționant. Mi s-a făcut dor de mama”, au fost câteva dintre mesajele care i-au ajuns Cleopatrei la inimă.