Cleopatra Stratan
Featured, Life

Cleopatra Stratan, la doar 18 ani, se mărita cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au scos cel mai important proiect împreună, piesa “Cel puțin o veșnicie”, prin intermediul căreia au anunțat și data nunții. În doar câteva zile, în 14 august, cei doi artiști își vor uni destinele.

Au surprins pe toată lumea anul trecut, în octombrie, când Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani. Edward i-a adresat atunci marea întrebare “Vrei să fii soția mea?” . Fără a sta pe gânduri și având binecuvântarea părinților, tânăra a acceptat și iată că acum, în doar câteva zile, va deveni doamna Sanda.

Videoclipul și melodia “Cel puțin o veșnicie” spun tocmai povestea lor de iubire, de la momentele în care de abia s-au cunoscut, la tatonări, logodnă și, în final, nunta mult dorită. Deznodământul clipului îi arată în haine de mire și mireasă, fericiți și la fel de îndrăgostiți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc în 14 august

Ambii cântăreți au făcut anunțul lansării aceste piese odată cu cel al datei nunții. “O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.