Cleopatra Stratan despre zvonul
Featured, Showbiz

Cleopatra Stratan despre zvonul că … ar fi murit

Cleopatra Stratan a fost luată prin surprindere, după ce s-a zvonit că ar fi… murit. Artista a reacționat în consecință pe rețelele de socializare și le-a dat replica gurilor rele.

Într-un interviu recent, Edward Sanda a făcut o mărturisire care a aruncat Internetul în aer. Cu tristețe în glas, artistul a vorbit despre o fostă iubire din viața lui, care din păcate acum nu mai este printre noi. Logodnicul al lui Cleopatra Stratan era în perioada adolescenței și foarte atașat de iubita lui de atunci. Potrivit artistului, tânăra s-a stins din viață fiind intoxicată cu gaze, la duș.

Vizibil afectat și în prezent de acastă tragedie din viața lui, Edward Sanda a mărturisit că a avut lângă el familia și prietenii apropiați și ușor, ușor a reușit să treacă peste acest accident. Cu toate acestea, nu va uita niciodată ce s-a întâmplat, iar fosta iubită va rămâne în mintea lui pentru totdeauna.

Reacția uluitoare a Cleopatrei Stratan

Ei bine, aceste dezvăluiri au dus la un scandal uriaș. Fanii cuplului au devenit confuzi la aflarea acestei vești și au susținut că marea iubire decedată este chiar logodnica lui, Cleopatra Stratan. În ultimele zile au circulat zvonuri teribile prin care fiica lui Pavel Stratan a fost declarată… moartă. Astfel, frumoasa artistă a ținut să aducă „lumină” în acest sens și le-a dat replica acestor vești.

„Atât vă spun. Eu și @edwardsandaofficial suntem vii!!! Nu ne mai trimiteți și credeți tot ce se scrie în presă! Doar de la noi o să aflați mereu adevărul! Vă pup”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Vizibil iritată și scoasă din minți din cauza zvonurilor false, Cleopatra Stratan a reacționat pe măsură pe rețelele de socializare. Logodnica lui Edward Sanda nu a mai putut accepta să primească tot felul de mesaje legat de acest subiect și le-a transmis un mesaj urmăritorilor ei pentru a avea pace și liniște. Prin urmare, artista a declarat că este foarte bine și absolut nimic nu s-a întâmplat, fiind vorba de o confuzie.

blank