Dan Negru
Showbiz

Clauza uriașă din contractul lui Dan Negru la Kanal D. Antena 1 trebuie plătească mulți bani

Dan Negru, prezentatorul a trei emisiuni la Kanal D, este prins bine la noul loc de muncă, printr-o clauză uriașă. Antena 1 și PRO TV îl vor pe „Regele audiențelor”, dar trebuie să plătească un milion de euro, clauza de reziliere a contractului, plus salariul pe care acesta îl va cere.

Dan Negru, succes formidabil la Kanal D

Negru a plecat de la Antena 1 în urmă cu doi ani, după un maraton de Revelioane, nu mai puțin de 22, dintre care a bifat locul 1 la audiențe în 21. S-a orientat spre altceva, emisiuni de cultură generală, așa că a pus pe picioare ”Jocul cuvintelor”. Emisiunile prezentatorului au audiențe pe măsură, iar Kanal D nu vrea să renunțe la cel care aduce bani televiziunii.

Dan Negru

S-a dus pe o altă nișă

Un apropiat al lui Dan Negru a povestit că prezentatorul nu mai vrea să fie în centrul atenției în ediții de Revelion pentru că s-a dus pe o altă nișă, de cultură generală. El a declarat că prezentatorul a renunțat definitiv la emisiunile de Revelion.

Dan Negru

Dan Negru nu mai vrea să audă de Revelioane

„Mulțumesc pentru toate revelionale petrecute împreună, mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul este cu cine ți-l petreci. România are de totul un secol, un secol și puțin. Din secolul ăsta, aproape un sfert, noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc.

N-am fost toți, e adevărat. Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.N-o să ne poată lua nimeni niciodată amintirile revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar. Dar anul ăsta, facem o pauză. O pauză nu e altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”, a dezvăluit Dan Negru pentru Cancan.

blank