Showbiz, Stiri

Claudiu Niculescu rupe tacerea. Adevarul despre divortul de Diana Munteanu!

Astazi a aparut in presa zvonul ca prezentatoarea TV Diana Munteanu si fotbalistul Claudiu Niculescu sunt in pragul divortului.

Claudiu-Niculescu-rupe-tacerea--Adevarul-despre-divortul-de-Diana-Munteanu-

Desi in general sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata personala, pusi in fata unor astfel de speculatii, cei doi au decis sa vorbeasca deschis despre relatia lor.

Claudiu Niculescu a negat vehement ca ar exista probleme in casnicia lor.

“Nu-mi place sa vorbesc despre viata mea personala, dar sunt nevoit sa dau un raspuns in cazul de fata. Va asigur ca nu este nimic adevarat din ce a aparut in presa scrisa. Eu si Diana nu divortam. Totul este in regula in viata mea privata”, a declarat Claudiu Niculescu, pentru libertatea.ro.

Diana Munteanu sunt casatorit de cinci ani Claudiu Niculescu si au impreuna cu care are un baiat foarte simpatic, pe nume David, in varsta de cinci ani.

Isi petrec orice clipa libera in familie

Desi se zvonise ca principalul motiv al destramarii cuplului ar fi fost faptul ca Niculescu s-ar fi mutat la Pitesti sau Valcea, unde incheiase contracte, si ca distanta i-a indepartat, din ultimele fotografii postate pe internet, se pare ca ei inca sunt o familie fericita.