Claudiu Keşeru, infectat cu coronavirus
Featured, Sport

Claudiu Keşeru, infectat cu coronavirus. Testul a ieșit pozitiv după revenirea sa din Bulgaria

Claudiu Keşeru a primit o veste proastă. Atacantul a revenit la antrenamentele lui Ludogoreţ şi a fost testat pozitiv la COVID-19. Anunţul a fost făcut de club pe site-ul oficial.

Claudiu Keşeru nu este singurul jucător din lotul campioanei Bulgariei care a luat virusul, scrie Mediafax. Jorginho a fost şi el testat pozitiv. Ceilalţi jucători de la Ludogoreţ au avut rezultate negative. Keşeru a fost golgheterul bulgarilor în sezonul trecut, cu 12 reuşite.

Echipa sa va juca în preliminariile Champions League, iar în turul al doilea i-ar putea fi adversară campioanei României, CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost infectat cu coronavirus
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost infectat cu coronavirus, dar acum se simte bine.

Între timp, situaţia la CFR Cluj este tot mai complicată. Clubul a ajuns la 26 de teste pozitive, lucru confirmat de către Liga Profesionistă de Fotbal.

26 de jucători de la CFR Cluj sunt infectați
„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic” a declarat Justin Ştefan.

Al șaselea arbitru infectat cu coronavirus în fotbal! Anunțul de ultimă oră al FRF
Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, printr-un comunicat de presă, că un al șaselea arbitru a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus! Arbitrul este din lotul pentru Liga 2 și a fost delegat pentru ultima oară în urmă cu câteva zile, la un meci amical. Oficialul a fost retras de la delegări până când se va vindeca, iar colegii săi au intrat în izolare și vor fi retestați pentru Covid-19.

FRF a testat peste 140 de abritri
FRF anunță că a fost depistat pozitiv cu coronavirus al șaselea arbitru. Oficialul de joc face parte din lotul pentru Liga 2 și a fost delegat ultima oară în urmă cu câteva zile, la un meci amical, iar acum a fost retras de la delegări până când acesta va fi confirmat vindecat. Totodată, colegii săi din brigadă au intrat în izolare și vor fi retestați.