Claudia Pavel
Showbiz

Claudia Pavel și tatăl fiului ei, Noah, au făcut pace după 10 ani. Cum s-au afișat cei doi împreună

Claudia Pavel și fostul ei partener, Jeremy, au făcut pace după ce timp de 10 ani nu și-au vorbit aproape deloc. Artista a revenit în România cu fiul ei, în urmă cu 10 ani, și de atunci a comunicat foarte rar cu fostul partener. Acum, Claudia și Jeremy Lewis au reușit să depășească toate neînțelegerile de dragul băiețelului lor, Noah Mihail, care a împlinit recent 11 ani. Iată cum s-au afișat cei doi!

Claudia Pavel și Jeremy Lewis, tatăl fiului ei, au făcut pace după 10 ani în care relațiile dintre ei au fost foarte reci. Cei doi s-au despărțit la scurt timp de la nașterea fiului lor și de atunci au comunicat extrem de rar. În ultimii ani însă, Claudia și Jeremy au decis să treacă la sentimente mai bune de dragul fiului lor, așa că, la 11 ani, Noah a avut parte de o aniversare alături de ambii părinți.

Claudia Pavel

Claudia Pavel și tatăl fiului ei, Noah, au făcut pace după 10 ani

Anul trecut, pentru prima oară după ani buni, Claudia și fiul ei l-au vizitat pe Jeremy de Crăciun, în Las Vegas, iar acesta a fost primul pas spre împăcare, care s-a produs de dragul fiului lor. Acum, de ziua fiului său, care a împlinit recent 11 ani, Jeremy a fost din nou alături de Noah și de mama lui, de data aceasta în Miami, unde puștiul a avut parte de o aniversare grozavă.

Extrem de zâmbitori și emoționați, cei doi părinți s-au fotografiat alături de fiul lor.

„La mulți ani, pentru cel mai minunat dar pe care ni l-a dat Dumnezeu în urmă cu 11 ani, prețiosul nostru fiu, prințul nostru, Noah Mihail!

Ești lumina vieților noastre, ești totul pentru noi. Este o binecuvântare, o onoare și o bucurie pentru noi să te vedem crescând așa frumos. E un privilegiu divin, pentru care sunt recunoscătoare! Te iubesc mai presus de viață, de cuvinte, de Univers, ești lumea mea! Fie ca Domnul să te protejeze și să-ți ghideze pașii, în fiecare secundă a călătorie tale. Fie ca dorințele tale să devină realitate’, a scris Claudia Pavel pe Instagram.

Cladia Pavel: „Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna”

Claudia Pavel și fostul ei partener de viață, Jeremy Lewis au trăit o poveste de dragoste pasională, iar cei au devenit și părinții unui copil. Artista și sportivul american s-au despărțit și părea că nu mai este loc pentru o reconciliere, deși Claudia și-a declarat dragostea pentru acesta, fiind tatăl copilului ei.

„Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea.’, a declarat Claudia Pavel, la un moment dat.

blank