Claudia Pătrășcanu
Featured, Life

Claudia Pătrășcanu, ameninţată cu moartea de Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu vine cu acuzații fără precedent la adresa Biancăi Drăgușanu. Cântăreața spune că ea și mama ei au primit amenințări cu moartea!

Claudia Pătrășcanu, ameninţată cu moartea de Bianca Drăguşanu. Artista susţine că în urmă cu câteva luni frumoasa blondină ar fi venit cu declaraţii şocante la adresa Claudiei şi a mamei ei.

Claudia Pătrășcanu, ameninţată cu moartea de Bianca Drăguşanu. Anunţul făcut de artistă: Vă îngrop pe amanândouă de vii. Nu scăpaţi de mine!

Aia a trimis înregistrarea. O ascultam și nu-mi venea să cred. Cuvinte obscene, care nu pot fi reproduse. Și amenințări. `Fă, vă îngrop pe amândouă de vii. Am procurori, am avocați, bani să vă pot îngropa de vii. De mine nu scăpați. Te duc după mă-ta în groapă. Sunt smecheră, fă, eu în România sunt șmecheră`, ne-a transmis. Atunci am făcut plângere la Poliție, la Procuratură și așteptăm să se rezolve. Sper ca legea să facă ceva. Dacă oamenii ar da la minutul 4 și 20 în emisiunea Din Dragoste a lui Mircea Radu s-o asculte ce zice, câte crime era ea să facă pentru bărbații din viața ei și câte femei a nenorocit ea… Așa zicea atunci, că este consumatoare de antidepresive.

A folosit pozele mele, din Playboy, de acum 20 de ani, le-a pus la ea. Mi-a folosit imaginea, chiar dacă pozele erau apărute. Îi deschid un proces pentru asta și va face ea drumul București – Constanța, nu eu Constanța – București, cum zice ea”, a povestit Claudia, la Capatos.