Claudia Pătrășcanu
Featured, Life

Claudia Pătrășcanu a fost părăsita, fix înainte de căsătorie

Claudia Pătrășcanu este în plin scandal cu Gabi Bădălău, dar puțini sunt cei care cunsoc detalii intime despre viața sa amoroasă. Artista are un trecut deloc fericit, fiind părăsită de un fost ihbit chiar înainte de nuntă.

Claudia Pătrășcanu, părăsită de fostul iubit chiar înainte de nuntă. A devenit cunoscută datorită muzicii, dar în ultimul timp Claudia Pătrăşcanu ţine prima pagină din cauza scandalului cu Gabi Bădălău. Cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun în privința divorțulului, dar nici a custodiei celor doi copii pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu, părăsită de fostul iubit chiar înainte de nuntă

Artista nu a avut prea mult noroc în dragoste de-a lungul timpului, astfel că puțini sunt cei care își amintesc de relația pe care aceasta a avut-o cu un afacerist turc între 2009 și 2012. Claudia Pătrășcanu și Refik, cel care îi furase inima la acea vreme, au avut o relație foarte frumoasă și solidă, însă în cele din urmă au ajuns să se despartă. Cei doi au fost împreună aproape trei ani şi aveau planuri de nuntă. Afaceristul chiar o ceruse de nevastă pe frumoasa româncă, oferindu-i și inelul de logodnă.

Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după ce a fost surprinsă în tandreţuri cu un bărbat misterios: „Sunt un om vindecat. Îmi place să iubesc și să ofer iubire”

Povestea lor de dragoste avea, însă, să se încheie în cel mai dureros mod pentru artistă, care a fost anunțată prin telefon de fostul iubit că își dorește să pună punct relației, scrie SpyNews. În timpul unei călătorii de afaceri în Africa, afaceristul a sunat-o pe Claudia Pătrășcanu și i-a spus că cel mai bine pentru ei este să se despartă! Mai mult de atât, acesta i-ar mai fi spus artistei să se mute din apartamentul în care locuiau împreună. La ceva timp după despărțirea de afaceristul turc, Claudia Pătrășcanu a început o poveste de dragoste cu Gabi Bădălău.