Life, Stiri

Ciudăţenii! Superstiţii legate de mâncare

Dacă scapi sare pe jos, ai ghinion, sau dacă îi dai o portocală, se îndrăgosteşte de tine

portooo_54484800

Dacă scapi sare pe jos, ai ghinion. Ca să-l anulezi, trebuie să arunci sare pe umărul stâng folosindu-te de mâna dreaptă. Iată una dintre cele 10 superstiţii legate de mâncare. Este foarte important să le cunoşti, pentru că, la cât de radicale sunt unele din ele, s-ar putea să-ţi pună viaţa în pericol.

Sare Daca scapi sare pe jos, ai ghinion. Ca sa-l anulezi, trebuie sa arunci sare pe umarul stang folosindu-te de mana dreapta. E periculos sa te joci cu sarea.

Usturoi Nu omoara doar microbii, ci si vampirii. Bine de stiut in caz ca te intalnesti cu unul.

Tăiţei In China, taiteii lungi simbolizeaza o viata lunga. Tocmai de asta nu trebuie sa-i tai niciodata – ti-ai scurta singur viata.

Cafea Daca vezi bule in cafea, trebuie sa le iei cu o lingura si sa le mananci – vei primi/găsi bani.

Portocale Daca oferi cuiva o portocala, se indragosteste de tine. Nu stim cat e de adevarat, dar poti sa iei portocale cu tine pe oriunde mergi.

Orez Aduce noroc, prosperitate si sanatate, tocmai de aceea se arunca peste miri.

Cutit Daca ii dai un cutit unui prieten, e semn rau. Cutitul distruge prietenia.

Mere In trecut, oamenii credeau ca daca tai un mar in doua si ii numeri semintele, acel numar simbolizeaza numarul copiilor pe care ii vei avea.

Ceapa Daca gauresti niste ceapa si o tii la fereastra, alungi spiritele rele din casa.

Struguri Oamenii din America de Sud considera ca trebuie sa mananci, de Anul Nou, la miezul noptii, 12 boabe de struguri, fiecare reprezentand o anumita luna din an. In functie de cat de dulce/acra este fiecare boaba in parte, atat de bune vor fi lunile respective pentru tine.