International, Stiri

Ciudăţenie! Demi Moore adoră să se lasă… suptă

Actriţa dezvăluie ce o satisface în ultimul timp

demi-moore-dating-baron-davis_90baabbf33

 Demi Moore este una dintre persoanele care foloseşte, cu succes, o metodă veche de peste 2.000 de ani, pentru a-şi menţine frumuseţea.

Foarte larg utilizată până în 1950 şi în Europa, treptat, odată cu dezvoltarea sistemului farmaceutic şi apariţia medicamentelor, această terapie început să fie uitată.

Iată însă că nu demult, celebra actriţă Demi Moore a dezvăluit un mod neobişnuit de a se detoxifia: terapia cu lipitori. După ce vedeta a încercat zeci de terapii, nu a ocolit-o nici pe cea care foloseşte lipitori, totul în numele frumuseţii.

În cadrul unuia dintre popularele show-uri TV realizate de David Letterman, Demi a povestit despre cura naturală de detoxifiere urmată în Austria. Aceasta a spus că de când a apelat la tratament, se simte mai în formă ca niciodată şi reuşeşte să se menţină slabă fără a urma diete imposibile. Pielea ei a devenit mai strălucitoare şi mai elastică, ceea ce o face să meargă regulat în Austria pentru hirudoterapie.

Demi Moore-1475748
Se pare că terapia îi prieşte lui Demi Moore. Uite cât de bine s-a simţit la o recentă petrecere!

Actriţa a mai vorbit şi despre faptul că ideea acestei detoxifieri i-a venit în urma faptului că s-a documentat şi astfel a aflat că lipitorile au fost folosite de-a lungul timpului nu numai în scop medical, ci şi în tratamente cosmetice, pentru îmbujorarea obrajilor (se aplicau după ceafă)!

Un tratament complet durează de la 8 la 12 şedinţe făcute la un interval de maximum două pe săptămână. La o şedinţă, pe corpul pacientului ajung mai multe lipitori medicinale, care sunt aşezate în puncte cunoscute doar de reflexoterapeut. Pacientul simte doar o uşoară înţepătură, în momentul în care lipitoarea înfige trei ace la o jumătate de milimetru în piele, apoi aceasta injectează hirudina şi extrage sângele care practic stagnează în zonă. (I.G.)