International, Stiri

Ciudăţenie! Aşa arată fata care timp de 15 ani a mâncat numai cartofi prăjiţi

Orice alt aliment o ducea la… leşin

cartofi

Timp de 15 ani, Hanna Little o tânără de numai de 20 de ani a mâncat numai cartofi prăjiţi din cauza unei tulburări de alimentaţie. Dacă încerca să mănânce altceva, leşina. Acum, tânăra a luat măsuri şi s-a lăsat hipnotizată pentru a depăşi teama de alimente.

Hanna Little a decis să ia atitudine după ce 15 ani s-a hrănit numai cu cartofi prăjiţi. Frica de a combina alte alimente îi privoca atacuri de panică, scrie mirror.co.uk.

După ce s-a angajat într-o fabrică şi-a dat seama că nu mai poate continua aşa. De mai multe ori a leşinat la muncă din cauza alimentaţiei sărace în nutrienţi şi vitamine. Este şi motivul pentru care a fost nevoită să-şi dea demisia.

cartofi1

Aflată într-o situaţie limită, aceasta s-a văzut obligată să apeleze la terapia prin hipnoză, fiind unul dintre ultimele tratamente pe care nu le încercase până atunci. După doar o şedinţă de hipnoză, Hannah a început să mănânce mâncăruri noi, fără a mai experimenta simptomele obişnuite.

Acum, noua sa mâncare preferată este pizza, dar gustă şi mango. „Celelalte mâncăruri mă înspăimântau, deveneam anxioasă şi nu ştiam cum să reacţionez. Mă duceam la petreceri, la grătar cu prietenii şi nu puteam să mănânc nimic. Numai gândul că amestecam aromele mă înspăimânta”, a spus Hannah.”Sunt fericită, acum, în sfârşit”, a mărturisit tânăra.

 

 

blank