Showbiz, Stiri

Ciudat! Dani Oţil le-a făcut prietenilor părul măciucă spunându-le cum vrea să fie înmormântat!

“Matinalul” e convins că o să moară de tânăr

Dani (3)

Dani Oţil nu poate sta cuminte nici măcar o secundă, pentru că, spune el, adrenalina nu-i dă pace. Aşa că, dacă nu este prezent la campionatele de motociclism, unde un singur moment de neatenţie îl poate împinge în ghearele morţii, îl vedem practicând alte sporturi extreme. Conştient că se expune unor reale pericole, Dani e convins că nu va muri în patul lui.

Dani e atât de îndrăgostit de sporturile periculoase, încât le încearcă pe toate: zboară cu avionul, se dă cu zmeul pe apă și participă la competiții de motociclism.

Mihaela Rădulescu (44 de ani) are mari emoţii pentru iubitul ei, Dani (33 de ani), şi, de fiecare dată când acesta participă la concursuri de enduro, ea se roagă ca el să scape nevătămat. Mai mult, Dani poartă la piept, în timpul competiţiilor, pe post de talisman, fotografia Mihaelei, iar toate trofeele pe care le obţine i le dedică muzei sale.

Dani (4)

Dani Oţil pare că nu se teme de nimic, aşa că până şi paraşutismul înseamnă pentru el floare la ureche. Parcă doar plimbările cu avioanele de acrobaţie, care îţi dau fiori numai dacă le priveşti pe cer, îi mai provoacă niscaiva emoţii.

Iarna, când toată lumea se retrage în bârlog, el îşi ia zmeul la subsuoară şi pleacă spre cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, pentru a practica şi acest sport nautic.

Dani  (2)

Zilele trecute, într-un moment de maximă sinceritate, el le-a făcut prietenilor o confesiune macabră: “O să mor tânăr, mi-am trăit viaţa, nu vreau să ajung în baston!”. Ca şi cum nu şi-a alertat suficient apropiaţii, Dani Oţil are şi câteva dorinţe legate de înmormântare: “Ne-a zis că vrea să fie îngropat în haine de motociclist, cu o cască pe cap, nicidecum în haine de ginerică. Iar sicriul trebuie să aibă aer condiţionat”, ne-a dezvăluit un amic de-al lui.