Cîţu
Featured, Politic

Cîţu, întrebat despre PNDL 3 la care făcea referire Ludovic Orban: Atunci când anunţi un program, e bine să anunţi şi sursa de finanţare. Eu am prezentat ce vreau eu să fac / Nu ştiu despre acel program despre care a vorbit Ludovic Orban

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi, referindu-se la PNDL 3 la care a făcut referire liderul PNL, Ludovic Orban, că ”atunci când anunţi un program, e bine să anunţi şi sursa de finanţare”. ”Nu ştiu despre acel program despre care a vorbit Ludovic Orban”, a precizat premierul, făcând referire la propriul program de investiţii pentru care caută sursa de finanţare.

Florin Cîţu a fost întrebat, joi, la Timişoara, despre PNDL 3 la care a făcut referire Ludovic Orban şi a răspuns: ”Atunci când anunţi un program, e bine să anunţi şi sursa de finanţare eu am prezentat ce vreau eu să fac. Pentru drumurile judeţene şi comunale sunt depuse la CNI multe proiecte, vreau să creez acest program şi cu asta mă ocup, de a găsi sursa de finanţare, vom găsi resursele pentru aceste comunităţi, dar vreau să pun o mică condiţie, să aibă prioritate primariile cu apă şi canalizare. Dar toate loc trebuie să fie eligibile. Infrastructura este cheia”.

Cîţu a afirmat că nu ştie despre programul anunţat de Ludovic Orban.

Liderul PNL, preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban, a pledat miercuri pentru un nou Plan Naţional de Dezvoltare Locală, PNDL 3, care să includă ceea ce nu poate fi finanţat din fonduri europene, el argumentând că toate comunităţile locale, în special cele mai sărace, pentru a avea o şansă la dezvoltare, au nevoie de infrastructură locală.
citu, pndl 3, orban