Showbiz

CITAT DIN DAN NEGRU: AM BELIT-O!

Doina Gradea, fosta asistenta a lui Sarbu,a tulburat apele in randul celor care au slujit postul din Pache. Ea a publicat o serie de capitole, in care descrie vedetele care au crescut si s-au format in „Pro”. Numai ca, a scos din joben multe lucruri murdare. Andrei Zaharescu a fost escroc, Mircea Badea un pacalici prost imbracat, iar Catalin Maruta un speriat de bombe. Dan Negru s-a gandit ca o sa-i vina si lui randul in paginile povestilor. El scrie speriat pe pagina lui de socializare:

Dan-Negru--marturisiri-fara-perdea---Am-iubit-20-de-femei--„Doina Gradea, fosta asistenta a lui Adrian Sarbu, face dezvaluiri despre vedetele Pro, asa ca le-am spus colegilor mei de breasla : “am belit-o ! “. Toti ! De la Andreea Marin la Teo, de la Brenciu la Negru. In anii nostri de televiziune de multe ori ne-a sarit tandara, de multe ori am sarit calul si adeseori ne-am aparat ideile declansand conflicte si scandaluri. Daca directorii cu care ne-am certat de-a lungul anilor vor incepe sa ne torne prin carti, am belit-o ! N-am gasit un sinonim mai elegant!

Iaca,un exemplu: acu’ vreo 15 ani- in timpul unei sedinte de redactie- am ajuns la capatul rabdarii cu un sef de-al meu care ma contrazicea mereu aratandu-mi niste grafice pe un calculator. N-am mai rezistat si i-am turnat un pahar plin cu apa pe tastatura. M-am racorit. Omul nu mai lucreaza demult in televiziune ,graficele nu i-au folosit prea mult,dar daca ar scoate o carte,paharul meu cu apa ar fi un capitol savuros! Fosta asistenta a lui Sarbu a deschis un drum…Deci, vine vremea dezvaluirilor.

In lumea civilizata a showbiz-ului exista contracte de confidentialitate pe 50 de ani. La noi… Asa ca, Teo,Andreeo,Raduleasco..am belit-o!” e disperat Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

blank